سلام من دندونم وعصب کشی کردم حدود دوماه پیش ولی دقیقا لثه دندونم ورم کرده تقریبا اندازه نخودسفت شده ولی نه درد نه خارش فقط بالمس ازروی پوست صورتم میشه حسش کرد خواستم بدونم مشکلی هست یانه

دکتر امیر منصور شیرانی :

سلام در حالت طبیعی تورمی نباید باشد و احتمال عفونت یا مسائل دیگر هست . برای تشخیص قطعی نیاز به گرافی و معاینه می باشد [1398-03-16]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان فردوسی ، جنب هتل زهره ، ساختمان عالی ، طبقه سوم ، واحد 9
تلفن : 32207426 - 031

بوتاکس ، دیسپورت ،زئومین، نورونوکس ، نوروبلاک

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

درمان دیسک کمر با کایروپراکتیک

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علائم و درمان التهاب رباط کف پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت ایجادپیشگیری و درمان ترک های پوستی سفید

چه عواملی باعث افزایش درد سیاتیک می شوند؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

جوانسازی ناحیه تناسلی با آر اف فرکشنال

قطع رابطه عاطفی را چگونه تحمل کنیم؟

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]