یا سلام و عرض ادب من هنگام عصب کشی و پر کردن دندان های عقبی حالت تهوع مپیدا میکنم بنابراین قادر به این کار نیستم می خواستم بپرسم شما عصب کشی و پرکردن و ایمپلنت را تحت بی هوشی انجام می دهید با تشکر

دکتر امیر منصور شیرانی :

سلام بله یکی از مواردی که درمان دندانپزشکی تحت بیهوشی به کار می رود بیماران با رفلکس تهوع شدید می باشد [1398-10-19]

پاسخ سوال پزشکیعصب کشی دندان تهوع

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان فردوسی ، جنب هتل زهره ، ساختمان عالی ، طبقه سوم ، واحد 9
تلفن : 32207426 - 031

خوراکی هایی که کمردرد را بهبود می بخشند؟

ریزش مو آندروژنیک

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

اولتراسوند تراپی و نقش آن در لاغری

ماندگاری نتایج پلاسما جت چقدر است؟

اثرات مثبت و منفی ورزش کردن برای پوست

علت همزمانی تزریق چربی و پی ار پی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

پیشگیری از افتادگی مثانه

برای تزریق ژل لب باید بدانید...

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

محدودیت ها و مزایای انجام سونوگرافی در ارتوپدی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]