با سلام خدمت خانم دکتر. من حدودا 6ماه پیش آزمایش پاپ اسمیر دادم که در قسمت exudate:moderate نوشته شده و بقیه نرمال است. مدتی بعد از آزمایش دچار سوزش شدید و ترشحات بسیار زیاد شدم. به پزشک مراجعه کردم تشخیص عفونت ویک زخم بسیار کوچک داده شد. از همان ماه هر ماه کرم و دارو مصرف کردم. ولی بعد از مصرف دوباره عفونت برمی گردد و پزشک گفته زخم احتیاجی به فریز ندارد. با توجه به اینکه در حال اقدام برای بارداری هستم و انواع دارو ها را تا به حال استفاده کردم، اکنون برای درمان این عفونت مزمن باید چه کار کنم؟ با تشکر

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،با توحه به نتیجه آزمایش احتمالا دجار عفونت وازینال بوده اید. عفونت مزمن در صورت درمان صحیح نیازمند استفاده از کرایو نیست. برای نتیجه گیری بهتر می توانید با نظرپزشکتان از طریق کشت ترشحات و یا پاپ اسمیر عامل بیماری را دقیقا مشخص کرده و داروی مناسب را دریافت کنید پس از درمان برای بارداری اقدام کنید. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیبارداری واژینال

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

واژینیت قارچی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

عوامل تشدید کننده پسوریازیس یا بیماری پوستی صدف

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

آیا عدم تقارن بیضه ها نشانه واریکوسل است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

5 روش پر طرفدار جوانسازی صورت

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

گیر افتادن عصب اولنار و درد دست

نقش مکمل کافئین در ورزشکاران حرفه ای

علت افتادگی و کوچک شدن سینه بعد از عمل پروتز سینه چیست؟

چگونه از کیفیت عملکرد کلیه ها مطمئن شویم؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نشانه های دیسک گردن را بشناسید

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]