با عرض سلام . خانم من چندتا سوال در مورد کیست مویی دارم. کیست مویی ممکنه روی صورت به وجود بیاد ؟ دوم اینکه روی صورتم باید عمل شه؟ چگونه باید افتراق داد جوش زیر پوستی روی صورت رو با کیست مویی؟

دکتر زهرا سعادتی :

سلام کیست مویی هرجا ممکن است پیش بیاید کیست مویی با گذر زمان بهبود نمی یابد [1395-09-15]

پاسخ سوال پزشکیکیست صورت جوش صورت

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

به چه عللی دیسک کمر میگیریم؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

مزوژل پروسترولین ضد لک چیست؟

جراحی های زیبایی پستان شامل چه مواردی می شود؟

اهمیت تغذیه خوب در طول درمان سرطان پستان

از لیزر فرکشنال بیشتر بدانید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

همه چیز درباره لایه برداری پوست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان جای جوش با لیزر CO2

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

چرا همه افراد باید از کرم مرطوب کننده استفاده کنند؟

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت پنجم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]