سلام دکتر من دو بار طی دو سال عمل جراحی آبسه مقعدی انجام دادم و الان مدتیه که عود کرده و برگشته با مطالبی که خوندم مشکوک به فیستول هستم و با توجه به اینکه دوره جراحی با چاقو طولانی تر هست نسبت به عمل با لیزر تصمیم دارم با لیزر این کار رو انجام بدم. شما این نوع جراحی رو تایید میکنید؟؟ و به نظر شما بهبودی کامل حاصل میشه؟ در ضمن من چهار سال هست که کولیت روده بزرگ دارم و دارو مصرف میکنم

دکتر زهرا سعادتی :

سلام می توانید با لیزر عمل کنید ولی کولیت شما یکی از علت های عود است [1395-09-15]

پاسخ سوال پزشکیجراحی فیستول روده

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

علل ناتوانی جنسی در مردان

لیزر کیو سوییچ چیست و چگونه تاتو را رفع می کند ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

روش های درمان بیماری تنگی کانال نخاع گردن

درمان رفتاري شناختي اختلال وسواسی جبری (CBT)

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

لیزر موهای زائد بدن و صورت آقایان

تنبلی تخمدان چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مراقبت های بعد از انجام پی آر پی

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان