سلام دکتر میشه برای تقویت عضلات لگن ورزش کگل را انجام بدهم؟؟؟؟ باعث نمیشود اسپاسم ناشی از شقاقم بدتر شود؟؟ خیلی از بروز همورویید میترسم باید چکار کنم که دچارش نشوم؟

دکتر زهرا سعادتی :

سلام کگل برای افرادی که شقاق دارند ممنوع است زیرا بیماری را تشدید می کند. موارد کاربرد کگل در درمان بی اختیاری های مقعد و یا افرادی که به علت ضعف عضلانی نمی توانند به راحتی زور بزنند و اجابت مزاج کنند توصیه می شود [1396-10-12]

پاسخ سوال پزشکیلگن ورزش

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

زگیل تناسلی چیست؟

پرمویی زنان یا هیرسوتیسم چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

آیا کاشت مژه روشی ایده آل است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کاشت مو به روش sut چگونه انجام میشود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

دانه های فوردایس روی لب

سیب زمینی یا برنج قهو ه ای کدام سالمتر است ؟

راهکارهای افزایش متابولیسم بدن و آسان لاغر شدن

ابداع درمان جدید برای بیماری وزوز گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

چرا دچار خارش پوست میشویم؟