سلام من 2 ساله کیست مویی دارم اوایل ترشح داشت به مرور زمان ترشح خیلی کم شده بهد از گذشت مدتی وزنم شروع به کاهش کرد روز به روز لاغرتر میشدم کمرم و صورتمم یه لکه هایی در آورد آیا اینا به کیست مویی ارتباط داره؟ هزینه جراحی کیست مویی با لیزر چنده؟

دکتر زهرا سعادتی :

سلام کاهش وزن و ایجاد لکه بر روی صورت علل مختلفی میتونه داشته باشه اما از عوارض عمل نکردن کیست مویی انتشار عفونت و فیستوله شدن ناحیه است و هرچه زمان جراحی را تاخیر بندازین هم عمل سنگین تر میشه و هم دوره نقاهت بعد از عمل. هزینه جراحی با لیزر کیست مویی حداقل یک میلیون بالاتر از هزینه جراحی معمولی است. [1396-11-25]

پاسخ سوال پزشکیکیست جراحی

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

نمونه برداری از پروستات چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کاربرد هیستروسکوپی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علائم بیماری های بیضه

ویتیلیگو ، برص یا پیسی چیست ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

برای درمان سیاتیک چه باید کرد؟

اگر به اچ پی وی مبتلا هستید باید بدانید

سونوگرافی در بیماری های زنان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

نکاتی در مورد مراقبت موی کودکان