درود. من دقیقا چهار ماه پیش جراحی و لیزر آبسه مقعدی، فیستول رکتوواژینال و همورویید انجام دادم. بعد از دوماه در حالیکه روند ترمیم حفره فیستول خوب بود به التهاب تحت حاد تیرویید دچار شدم و مجبور به مصرف کورتون و روند ترمیم حفره فیستول کاملا کند شد. هیچ التهاب ترشح یا عفونتی هم ندارم ولی آیا ممکنه این حفره که الان بسیار کوچک هست، هرگز ترمیم نشه؟

دکتر زهرا سعادتی :

سلام معمولا این اتفاق نمی افته و حفره در هر صورت بهبود می یابد اما روند ترمیم زخم به عوامل مختلفی بستگی داره. اول شرایط فیزیولوژیک خود شما سپس رعایت مراقبت های بعد از عمل و رژیم غذایی مناسب. در ضمن افرادی که با لیزر جراحی می کنند دوره نقاهت بسیار کوتاهتری دارند زیرا لیزر بسیار دقیق و ظریف است و به بافت سالم اطراف صدمه نمی زند و همزمان ناحیه برش را ترمیم نیز می کند [1396-11-25]

پاسخ سوال پزشکیجراحی فیستول کورتون

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

ترمیم شنوایی با تابش نور مادون قرمز به گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

وجود خون در ادرار چه دلایلی دارد؟

نکات مهم کاشت مو

از چه محصولی برای رفع خشکی پوست استفاده کنیم

اس وی اف ژل چیست و چه تاثیری بر جوانسازی پوست دارد؟

ماندگاری تزریق ژل چقدر است؟

آشنایی با رشته تحصیلی بهداشت باروری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

بررسی علل کمر درد در میانسالی در انسان

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

آشنایی با تکنیک های لیفت ابرو و پیشانی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]