سلام خسته نباشید خانم دکتر من پنج روز بود هیموروید خارجی مبتلا شدم رفتم دکتر اقای دکتر تو مطب با تیغ برید و لخته خون خارج کرد گف خوب شدی پاشو برو البته شیاف و پماد هم تجویز کرد الان بعد سه روز که از دکتر اومدم احساس درد کم دارم و مثه قبل راحت نیستم به نظرتون به دکتر مراجعه کنم یا فعلا منتظر باشم.در ضمن اون تیکه گوشت هنوز نرفته بازم هست

دکتر زهرا سعادتی :

سلام حتما دوباره به پزشکتون مراجعه کنید احتمالا نیاز به هموروئید اکتومی باشد. [1397-01-21]

پاسخ سوال پزشکیخون شیاف درد

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

روده تحريك پذير: قسمت اول (IBS)

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

لیزر کم توان چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

RF Fractional و سوالات متداول

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

اختلال خواندن و نوشتن چیست ؟ بخش دوم

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

توضیحاتی درباره بیماری صرع و نحوه درمان آن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

سندرم مفصل فاست با چه علائمی همراه است؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]