سلام ۲۷ ساله هشت ساله درگیر یبوستم و رودهام تحریک پذیره و گرفتار بواسیر شدم الان نزریک دو ماه هست که وضعیتم بدتر شده و دکترا میگن عمل باید بشی و تنگی معقد هم داری ؛ نمیدونم چیکار باید بکنم الان دردم دو برابر شده و عید نوروز هم هست و هیچ دکتری لیزر انجام نمیده صمن اینگه شاعلم ؛ چیکار کنم دردم کمتر بشه دردش زده به کمرم

دکتر زهرا سعادتی :

استفاده از لگن آب گرم و کمپرس گرم توصیه میشود آب به اندازه کافی بنوشید و از غذاهای پر فیبر و سالاد استفاده کنید تا دچار یبوست نشوید [1397-01-21]

پاسخ سوال پزشکیبواسیر

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

خطر سرخچه در بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

تفاوت سونوگرافی پستان با ماموگرافی

عمل لیزیک چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

جراحی برداشتن پروستات چه عوارضی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آیا مردان هم به سرطان سینه دچار می شوند؟

در دو هفته اول تزریق چند درصد ژل لب جذب میشود؟

کاربرد هایفوتراپی چیست؟

انواع مشکلات و بیماری های بیضه چه مواردی هستند؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آیا کبد چرب در طول زمان پیشرفت می کند ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]