با سلام من 25سال دارم .در14 سالگی دچار کیست مویی شدم و عمل کردم و خوب شدم. بعد این مدت پارسال دوباره دردی در ناحیه پشتم احساس کردم و چند سوراخ ریز در همون ناحیه دیدم.که به دکتر مراجعه کردم و گفتن که دچار کیست مویی شدم.بعد برای اطمینان به یک دکتر دیگر مراجعه کردم و ایشون گفتند که خیر مشکلی ندارید و هیچ نشانه ای دیده نمیشه و دیگر خودم هم درد و علامتی حس نکردم. الان بعد یکسال دوباره همون علائم به سراغم اومده میخواستم بدونم آیا ممکنه کیست خودش خوب شده باشه پارسال و الان دوباره به سراغم اومده با؟

دکتر زهرا سعادتی :

سلام کیست مویی خود به خود درمان نمی شود حتما به پزشک مراجعه کنید و این بار با لیزر جراحی کنید که عود نکند [1397-03-28]

پاسخ سوال پزشکیکیست درد

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

عوارض تزریق ژل

سلامت پوست و مو

درمان آرتروز ـ قسمت دوم

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

مزونیدلینگ صورت چیست؟

کنترل علائم حیاتی شامل چه مواردی میشود؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

استفاده از برق برای جوانسازی پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

رایج ترین بیماری های پوستی دور چشم چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان کیست کلیه به وسیله پزشک رادیولوژیست

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کلوئید پوستی چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]