سلام مدت 50 روز از عمل هموروئید گذشته و چون لیزری بوده میباست دو روزه خوب میشده ولی هم اکنون بالشتک از مقعد بیرون زده شده و در داخل هم زوائد شاخه ای وجود دارد وباعث درد و خونریزی شده و من در درد ورنج هستم

دکتر زهرا سعادتی :

سلام به پزشک معالجتون مراجعه کنید . ممکن است هموروئید های دیگری نیز داشتین که برداشته نشده. گاها پزشک ریسک نمی کند که تمام پاکه ها را بردارد و احتمال می دهد که منجر به تنگی مقعد شود. در این مواقع بیمار 2 بار با فواصل مختلف جراحی می کند. بسیار هم مراقب باشید یبوست نگیرید گاها یبوست منجر به بیمار شدن هموروئیدهای جراحی نشده می شود [1397-03-28]

پاسخ سوال پزشکیمقعد درد خونریزی

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

کایروپرکتیک برای درمان چه مشکلاتی در کمر و گردن مفید است؟

راهنماي رژيمي براي افزايش وزن مطلوب

طب سوزنی با لیزر و عوارض و امتیازات آن

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

علت پوسته پوسته شدن و خشکی، خارش و زخم پوست سر

توصیه های قبل و بعد از درمان میکرودرم ابرژن

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

خال اوتا چیست؟

کنترل وزن در ورزشکاران

لیفت صورت و جوانسازی

کراتین در ورزشکاران