سلام سوالی ذهنم را درگیر کرد اطراف مقعد من مقداری قرمز و نه خارشی و نه سوزش و جوشی هم ندارد که بفهمم چی فقط مقداری دل درد دارم که الان با خوردن یک قرص بهتر است فقط اینکه نگرانم به نظر شما این قرمزی مشکلی است اوایل خارش داشت ولی الان خیلی بهتر اما هنوز این مشکل برام حس می شه؟؟؟؟؟

دکتر زهرا سعادتی :

سلام به یک متخصص گوارش یا جراحی مراجعه کنید [1397-03-28]

پاسخ سوال پزشکیمقعد درد خارش

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

بررسی ورزش های قدرتی دیسک کمر

کلاژن چه فوایدی برای پوست دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تاثیر میکرودرم ابریژن بر پوست

پلکسر پوست چیست و در چه مواردی کاربرد دارد؟

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت بیست و ششم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

مدت زمان زنده ماندن اسپرم چقدر است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

کیت تخمک گذاری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]