سلام دکتر خسته نباشید به واسطه تیره شدن مدفوعم و همینطور درد در سمت چپ شکمم یکم بالاتر از کمربند که البته الان مربوط به 8 ماه میشه ولی خفیفه مثلا وقتایی ک ورزش میکنم فوق گوارش واسم اندوسکوپی و کلونوسکوپی تجويز کرده از اونجایی ک شهرستانم میخام شیراز انجام بدم ولی از دردش میترسم ممکنه بیمار درخواست بده با بیهوشی باشه؟ هزینه کلونوسکوپی و اندوسکوپی تو بیمارستان دولتی و خصوصی با بیهوشی چقدر میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید

دکتر زهرا سعادتی :

سلام با بیهوشی امکان پذیر است اما در مورد هزینه هر بیمارستان و منطقه ای تعرفه مربوط به خود را دارد که باید از همان بیمارستان که قصد مراجعه دارید بپرسید [1397-04-10]

پاسخ سوال پزشکیدرد ورزش گوارش

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

لبنیات و تاثیر آن بر سلامتی

تغذیه وطب مکمل در درمان سردرد سینوسی

علت باز شدن روزنه های پوست صورت

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

چطور بفهمیم به آب مروارید چشم مبتلا شدیم؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ترس از ارتفاع

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

سم زنبور ، کلیدی برای وارد کردن داروها به مغز

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تنظیم وزن برای مسابقات ورزشی ( قسمت دوم )

فواید و نحوه استفاده از کرم آبرسان پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

چرا افراد چاق در معرض سرطان سینه قرار دارند؟