با سلام .عرض ادب و احترام.من سال۹۱ جراحی شقاق انجام دادم تا سه ماه پیش تقریبا خوب بودم گاهی اوقات خونریزی داشتم.متاسفانه از سه ماه پیش بیماریم عود کرده بطوریکه پس از دفع تا ساعت ها درد شدید دارم حتی هنگام خروج باد معده درد و بعضی وقتها خونریزی دارم.خواهش میکنم کمکم کنید

دکتر زهرا سعادتی :

سلام آب و سالاد و غذاهای پر فیبر زیاد میل کنید آبمیوه هم همینطور برای درمان هم حتما به متخصص جراحی مراجعه فرمایید [1397-04-10]

پاسخ سوال پزشکیجراحی شقاق خونریزی

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

کاربرد پیل کربن هالیوودی

عوارض بوتاکس پیشانی و دور چشم

کارگزاری ایمپلنت همزمان با کشیدن دندان

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

تلوژن افلوویوم یا ریزش موی شوکی چیست؟

کدام ترشحات از آلت تناسلی نیاز به درمان دارند؟

رادیولوژی زانو در منزل شبانه روزی با قیمت مناسب

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

تزریق چربی و مراقبت های پس از آن

خار پاشنه و درمان بدون جراحی خار پاشنه