سلام و عرض ادب من پسری 26 ساله هستم که از قدم گاهی اوقات موقع دفع مدفوع احساس سوزش داشتم امروز سوزش بود و رگه های خون روی مدفوع بود مدفوع هم خیلی سفت بود مقعدم رو ک با دستمال تمیز کردم خونی بود خیلی نگرانم پارسال هم دوروز این اتفاق افتاد ولی خونریزی برطرف شد ضمنا قرص ففول هم مصرف میکنم و مدفوعم رو تیره میکنه اگ قرص رو هم قط کنم ضعف شدید واسم میاد سرگیجه هموگلوبین خونم هم پایین نیس دکتر راهنمایی کنید لطفا همورویید گرفتم؟؟؟؟؟

دکتر زهرا سعادتی :

سلام احتمال این که مبتلا به هموروئید یا شقاق شده باشید زیاد است. توجه کنید که قرص فیفول علاوه بر این رنگ مدفوع را تیره می کند یبوست زا هم هست. بنابراین غذای پر فیبر و آب و آبمیوه زیاد میل کنید تا از بروز یبوست جلوگیری کنید. علت اصلی بروز همورئید و شقاق همین یبوست است. [1397-06-06]

پاسخ سوال پزشکیمدفوع خون خونریزی

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

لزوم تامین آهن قبل از جراحی پستان

هورمون درمانی چگونه سرطان پستان را درمان می کند؟

بلفاروپلاستی غیر جراحی (درمان افتادگی پلک)

برداشتن خال چگونه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کویتیشن چیست و چگونه انجام می شود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

زیبا سازی و حجیم سازی لب به روش روسی

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

درمان ضایعات پوستی و عروقی با لیزر پی دی ال

7 آبان (29 اکتبر)؛ روز جهانی پسوریازیس

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

پوست کودکان