سلام. وقت به خیر. وضعیت مزاجی نرمال داشته ام اما گاهی دچار خشکی مزاج و صرفا یک نوبت در روز اجابت مزاج هم بوده ام. سابقه ی حساسیت، کهیر و اخیرا خارش و اگزمای حاد شده ام. ادویه زیاد استفاده می کنم. سابقه ی خارش در مقعد و ۱ یا ۲ بار لکه ی خون وجود داشته و حساسیت ناحیه ی مقعد. دیروز پس از یک روز خشکی مزاج، حین دفع، خونریزی تقریبا قابل ملاحظه ای داشتم که البته دردناک نبوده و صرفا حساسیت حین تماس با موضع، داشتم. حالا بعد از اجابت مزاج، کم و بیش قطرات خون و سوزش دارم. چه کنم؟

دکتر زهرا سعادتی :

سلام به یک متخصص تغذیه مراجعه کنید تا رژیم غذایی شما را اصلاح کنند. از مصرف فلفل و غذاهای پر ادویه و فست فود جدا خودداری کنید. فعالیت روزانه کافی داشته باشید . در نهایت به یک متخصص جراحی نیز مراجعه کنید که مورد حادی وجود نداشته باشد. [1397-06-06]

پاسخ سوال پزشکیکهیر خارش مقعد

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

درمان چرخش پنجه پا به داخل بدون جراحی

مزونیدلینگ بهتر است یا میکرونیدلینگ؟

ورزش و افزايش وزن

توانبخشی فلج صورت2

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علائم و درمان شکستگی آرنج دست

قبل و بعد از عمل جراحی بلفاروپلاستی چه اقداماتی لازم است؟

دکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]

در تابستان از پوست خود مراقبت کنیم

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تفاوت زن و مرد در برخورد با روابط جنسی

بیماری پیرونی یا کجی آلت تناسلی مردان چیست؟