سلام هنگام مشکل یبوست استفاده از پوآر راتوصیه می کنیدوچگونه؟ممنون

دکتر زهرا سعادتی :

سلام بدون اجازه پزشک نباید تنقیه کنید. این کار عوارضی دارد که نباید زیاد انجام شود. بهتر است به متخصص تغذیه مراجعه کنید که رژیم غذایی پر فیبر برای شما تجویز کند و سعی کنید فعالیت روزانه خود را افزایش دهید همچنین در مواقع ضروری می توانید از شربت ملین استفاده کنید. [1397-11-08]

پاسخ سوال پزشکییبوست

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

صرع چیست و درمان غذایی آن چگونه است ؟ قسمت دوم

تخمدان پلی کیستیک - بخش اول

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

اگزمای سبوره چیست و چگونه درمان می شود؟

علائم و درمان پسوریازیس سر

کربوکسی تراپی چیست و چه کاربردها و عوارضی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

رفع چربی مو و خارش پوست سر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

اطلاعاتی درباره علائم، علل، تشخیص و درمان سرطان سینه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

با کفی و کفش های طبی مخصوص جبران کوتاهی پا آشنا شوید

کلیه نعل اسبی یا فیوژن کلیه چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]