سلام خانم دکتر پسری 30 ساله هستم، حدود 7 ساله هموروئید مزمن دارم همراه بیرون زدگی زائده گوشتی به اندازه یه نخود، اوایل خونریزی درد و خارش داشتم ولی الان چون رژیم فیبردار دارم و مرتب ورزش میکنم اصلا درد ندارم و اذیت نمیکنه، اگه فعلا نخام عمل کنم مشکلی پیش نمیاد؟ بی نهایت ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

دکتر زهرا سعادتی :

سلام هموروئید در مراحل اولیه با تغییر سبک زندگی و رژیم غذایی مناسب بهبود می یابد اما بهتر است به پزشک مراجعه کنید که دارو بگیرید تا سریعتر بهبود یابید و نیازی به جراحی نداشته باشید. اگر هموروئید مزمن شود و برای بهبود آن به متخصص مراجعه نکنید ممکن است نیاز به جراحی ضروروی شود. [1397-11-08]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی درد خارش

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

روماتیسم ستون فقرات (اسپوندیلیت آنکیلوزان) را با این علائم بشناسید

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کهیر پوستی در بارداری نشانه چیست و آیا خطرناک است؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

راکوتان چیست و چه کاربردی دارد؟

جلوگیری از ریزش موی ارثی با مؤثرترین روشها

هیرسوتیسم چیست؟

نقش تیروزین در ورزشکان

برای درمان سیاتیک چه باید کرد؟

تزریق بوتاکس در چه مواردی انجام میشود؟

اهمیت تزریق چربی در زیبایی