باسلام خسته نباشیدمن یک ماه پیش سونوگرافی غده لنفاوی زیر چانه داشتم که متخصص داخلی فرستادند نتیجه سونوگرافی غده لنفاوی سمت راست 15در7میلی متر بود میخواستم نظر شما رو بدونم که ایا عادی هست یا غیر عادی شما قبلا اینگونه بیماری داشتید ممنون میشم راهنمایی کنید ممنونم

دکتر غلامرضا سیف :

سلام، این مورد غدد لنفاوی به ویژه در فصل سرما بیشتر دیده میشه که اکثرا به علت عوامل ویروسی است ولی با این حال میتواند کمتر در بعضی از بیماریهای غیر خوش خیم نیز بروز کند ، شکل لنف نودها در سونوگرافی اهمیت دارد و همچنین علائم بالینی همراه ، سیر بیماری و همچنین یافته های آزمایشگاهی میتوانند در یافتن علت بیماری بسیار کمک کننده باشند. [1400-12-16]

پاسخ سوال پزشکیلنف ادم یا غدد لنفاوی

آدرس مطب : تهران ، یوسف آباد ، خیابان فتحی شقاقی ، بین چهلستون و بیستون ، راديولوژي و سونوگرافي شقایق
تلفن : 88553155 - 021

علت کج شدن آلت تناسلی مردان چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بررسی علت دردهای شکمی با سونوگرافی

رادیوگرافی لومبوساکرال دو جهت چه کاربردی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بهترین داروهای گیاهی برای پوست

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

آرتروز کمر و ستون فقرات یا اسپوندیلوز (Spondylosis)

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رشته های ورزشی سرعتی - توانی

کلیپ جراحی دو فک جهت اصلاح عدم تقارن صورت

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]