سلام طبیب . وقت بخیر من پنج ماهه ادرار زرد رنگ و گاهی همراه با گرمی و یه ذره سوزش دارم. دلیل و درمانش رو بگید طبیب؟ البته پرتحرکم و قبلا نوشیدنی های انرژی زا و غیره موجود در بقالی زیاد استفاده میکردم.

دکتر غلامرضا سیف :

سلام از مهمترین علل تغییر رنگ و سوزش ادرار عفونت مجاری ادراری میباشد که جهت بررسی این موضوع و انتخاب بهترین درمان مراجعه به پزشک و انجام اقدامات پاراکلینیک از جمله آنالیز و کشت ادراری ضروری است [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیعفونت دستگاه ادراری

آدرس مطب : تهران ، یوسف آباد ، خیابان فتحی شقاقی ، بین چهلستون و بیستون ، راديولوژي و سونوگرافي شقایق
تلفن : 88553155 - 021

مفهوم اس پی اف در ضد آفتاب چیست ؟

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

چرا میل به شیرینی خوردن داریم؟؟

یائسگی زودرس - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آمادگی لازم برای رادیولوژی باریوم سوالو

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

عفونتهای قارچی ناخن

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

مراقبت از پوست در فصول سرد سال

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

فواید زایمان طبیعی برای مادر و نوزاد

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

استریا یا ترک پوستی چیست؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

در مورد سرطان بیشتر بدانید