سلام و عرض ادب مادر من 51سالشونه و رحمشون به ابعاد 55 در 75 در 115 هست و گفتن بزرگ هست الانم دارای خونریزی شدید هستن و کیست ساده به ابعاد 27 در 33 در تخمدان راست هستن باید چیکار کنن تا خونریزیشون بند بیاد و دلیلش چیه ممنون میشم

دکتر غلامرضا سیف :

سلام درسته ابعاد ذكر شده رحم بزرگتر از نرمال هست ولى خونريزى علل كاملا متفاوتى ميتونه داشته باشه، سير خونريزى يا مدت زمان آن و علائم همراه با معاينات پزشك زنان و البته بررسيهاى لازم از جمله سونوگرافيهاى سريال و آزمايشات هورمونى و در صورت نياز ساير بررسيهاى تهاجميتر از جمله كورتاژ تشخيصي ، علل رو مشخص ميكنن بنابراين توصيه ميشه تا مرتفع شدن مشكل تحت نظر پزشك زنان باشيد. [1400-12-16]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان

آدرس مطب : تهران ، یوسف آباد ، خیابان فتحی شقاقی ، بین چهلستون و بیستون ، راديولوژي و سونوگرافي شقایق
تلفن : 88553155 - 021

چند توصیه برای بیماران مبتلا به پر کاری صوتی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

سکته مغزی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

بلفارو پلاستی و تاثیر آن بر زیبایی

آشنایی با انواع روشهای غیر جراحی لیفت ابرو

بهترین حرکات ورزشی برای درد کمر

اسکلروتراپی رگ های واریس چگونه است؟

بیماری های پوستی دوره سالمندی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

بیماری سیستیک فیبروزیز در یک نگاه ( قسمت دوم )

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]