سلام آقای دکتر وقت بخیر سوالی داشتم من ۶ماه پیش متوجه یک غده یک و نیم سانتی سمت راست و ۸میلیمتری سمت ڄپ زیر چانه ام شدم که بعد مراجعه به متخصص داخلی و انجام آزمایش های تخصصی گفتند آزمایش ها کاملا نرمال هستند تو این ۶ماه هیچ فرقی نکرده سونوگرافی گفتند که عادی هست میخواستم نظر شما رو بدونم چون بعد پرسجو فهمیدم اندازه نرمال غده لنفاوی زیر چانه باید زیر یک سانت باشه هیچ علامت تع یق شبانه کاهش وزن خارش هیچ علامتی ندارم متخصص سونوگرافی گفتند عادیه ممنون میشم نظرتونو بفرمایید.باتشکر

دکتر غلامرضا سیف :

سلام غدد لنفاوى به صورت نرمال وجود دارند و در هر جايي از بدن حداكثر سايز نرمالشون متفاوت هست. بزرگ شدن غدد لنفاوى ميتونه علل مختلفى داشته باشه از موارد واكنشى تا بيماريهاى التهابى و عفونى و ... معمولا در اين موارد پزشك شما همونطور كه فرموديد با آزمايشات لازم و معاينه بالينى به تشخيص ميرسند ، خيلى از بزرگى غدد لنفاوى ميتونه مثل شما با برسىهاى منفى همراه باشه كه بهشون غدد لنفاوى Reactive يا واكنشى گفته ميشه و ممكنه در اثر برخورد با عوامل شناخته شده يا ناشناخته براى بيمار پيش بياد [1400-12-16]

پاسخ سوال پزشکیلنف ادم یا غدد لنفاوی

آدرس مطب : تهران ، یوسف آباد ، خیابان فتحی شقاقی ، بین چهلستون و بیستون ، راديولوژي و سونوگرافي شقایق
تلفن : 88553155 - 021

آشنایی با فیبرومیالژیا

درد زانو و انواع آن

اثرات استرس بر ریزش مو

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان گرفتگی عضلانی در ورزشکاران

انواع پروتز های پای مصنوعی

آیا سقط جنین در سونوگرافی مشخص می شود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بهترین روش غیر جراحی درمان افتادگی پلک

لیکن پلان

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

سونوگرافی ترانس رکتال (TRUS) برای تشخیص سرطان پروستات