سلام و ادب من پسری 26 ساله هستم الان دوماهه سمت چپ شکمم درد خفیفی دارم گاهی موقع راه رفتن اذیت میشم یا دویدن سونو انجام دادم سنگ 4 میل در کالیس فوقانی چپ دارم ولی مطمعن نیستم این درد از اونه چند ماه پیش دندونم ابسه کرده بود و بصورت خودسر سفکیسم پونصد دو ورق خوردم اخرین قرص رو که خوردم مدفوعم یه هفته خونی بود. خونریزی پیدا کردم یعنی . بعد خوب شدم البته بعد از اون ازمایش مدفوع دادم خون نبود درون مدفوعم سونوگرافی و ازمایش ادرار و مدفوع همه نرمال بوده نمیدونم مشکل از چیه خواهش میکنم کمکم کنین

دکتر غلامرضا سیف :

سلام سنگ کلیه منجر به درد پهلو نمیشود مگر با حرکت به داخل حالب گه منجر به علایم بالینی و سونوگرافی مربوط به خود خواهد شد در حال حاضر تمام آزمایشات شما طبیعی است و در این مواقع شایعترین علت درد میتونه عصبی - عضلانی باشه با این حال در صورت استمرار یا اضافه شدن علایم مراجعه به پزشک متخصص داخلی توصیه می شود . [1400-11-27]

پاسخ سوال پزشکیسنگ های دستگاه ادراری عضلانی

آدرس مطب : تهران ، یوسف آباد ، خیابان فتحی شقاقی ، بین چهلستون و بیستون ، راديولوژي و سونوگرافي شقایق
تلفن : 88553155 - 021

درمان بی اختیاری ادرار با اسفنکتر مصنوعی

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

لنزهای تماسی ـ بخش سوم

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

ورزش درمانی

علت، علائم و درمان فلج عصب صورت

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تشخیص تخمدان پلی کیستیک با سونوگرافی

درباره جراحی زیبایی تامی تاک چه می دانید ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

محدودیت ها و مزایای انجام سونوگرافی در ارتوپدی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

پارکینسون چه بیماری است و چه نشانه هایی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]