با سلام دختر من پنج سالش انزیم های کبدیش بالا بود دکتر سونوگرافی نوشت شرح سونوگرافی به شرح زیر کبد دارای ابعاد نرمال و اکوی پارانشیمی مختصری چربی میباشد . در لوب راست آن یک فوکوس کلسیفیه به قطر 2 میلیمدیده شده. کیسه صفرا و مجاری صفراوی نرمال ورید پورت به قطر 8 می نرمال است. طحال دارای اندازه و اکوی پرانشیمی طبیعی میباشد حدود 88می دخترم هیچ مشکلی نداره فقط چندتا جوش روی ساق یک پا و یکی خیلی کوچک روی صورت هست هشت ماه پیش بردم دکتر پوست احتمال سالک داد گفت طول میشکه ولی رفع میشه حالا این کلسیفیه

دکتر غلامرضا سیف :

سلام کانون کلسیفیه کوچک در کبد به تنهایی اهمیت بالینی ندارد و میتواند به نفع یک گرانولوم یا عفونت قدیمی باشد و جای نگرانی ندارد ولی باید توجه داشته باشید کبد چرب در کودک شما میتواند به علت تغذیه نامناسب و یا مصرف زیاد فست فوود باشد که باید به این مطلب توجه داشت ضمن اینکه میتوان کودک را به ورزش و احیانا رشته ورزشی مورد علاقه تشویق کرد [1400-11-27]

پاسخ سوال پزشکیکبد

آدرس مطب : تهران ، یوسف آباد ، خیابان فتحی شقاقی ، بین چهلستون و بیستون ، راديولوژي و سونوگرافي شقایق
تلفن : 88553155 - 021

خداحافظی با حلقه های تیره دور چشم

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

پانچ صورت چیست؟

آکنه هورمونی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

آیا لیزر موهای زائد با عوارضی همراه است؟

تب خال

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

پیچ خوردگی تخمدان یا تورشن تخمدان چیست؟

آیا التهاب مثانه خطرناک است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

روش تزریقی مزوتراپی برای جوانسازی و رفع گودی و تیرگی زیر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

احتقان پستان (پستان های پر از شیر، سفت و دردناک) در زنان