سلام خانم دکتر خوب هستید من جهت درمان آکنه یکماه اول هرروز صبح صورتما با صابونهای آنتی باکتریال شستم و درماه بعد از آداپالن و پنژل هم استفاده کردم و بعد از دوهفته در ماه دوم آنتی بیوتیکهای آزیترو و دواکسی هم مصرف کردم اما یک هفته به خاطر جراحی چشم درمان نکردم و بعد از آن از 24 آبان دوباره صابون و آداپالن و شبی یک عدد دواکسی مصرف کردم که همچنان ادامه داره خداراشکر کلی بهتر شدم فقط کمی بین دو ابرو و یکطرف پیشانی آکنه داره مختصر؛ به نظرتون با همین درمان کامل خوب میشم؟ ممنون از محبتتون

دکتر پرستو خسروانی :

با سلام؛جهت تکمیل دوره درمان لازم است درمان آنتی بیوتیکی را تحت نظر پزشک معالج خود از نظر ادامه با دوز فعلی یا کاهش دوز و قطع تدریجی آن پیگیری کنید،از لحاظ درمانهای موضعی نیز بهتر است با مشورت پزشک در هر دوره داروهایی متناسب با نوع ضایعات پوستی و پاسخ بالینی به داروهای دوره قبل انتخاب فرمایید.نکته مهم کامل کردن دوره درمان به منظور جلوگیری از عود آکنه پس از قطع درمان می باشد. [1399-12-21]

پاسخ سوال پزشکیمتخصص پوست آکنه

آدرس مطب : شهرکرد ، خیابان فردوسی ، حدفاصل چهارراه مولوی و چهارراه فردوسی ، مجتمع پالادیوم ، طبقه دوم
تلفن : 32263360 - 038

تازه های آرتروز

آیا اندازه کلیتوریس بر عملکرد و لذت جنسی تأثیر می گذارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

چه زمان باید برای درمان گودی کمر به پزشک مراجعه کرد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

جراحی زیبایی صورت شامل چه مواردی می شود؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

شستشو و نگهداری از دندانهای مصنوعی

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

زایمان زود رس

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

تاندونیت یا التهاب تاندون چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

روشن سازی نواحی تیره پوست با لیزر اندولیفت