باسلام.حسین هستم 40ساله.درحدود 6سال است پوست این جانب دراثراستفاده بعضی موادغذایی طبع گرم ملتهب وایجاد کهیر مینماید.این عارضه دراوایل باخارش همراه بودولی دراواخربه صورت تاولهای آبداربروز مینماید.شایان ذکراست این عارضه درحدود 72ساعت خود به خود فروکش نموده وخوب میشود .فقط خواستم راهنمایی کنیدچه اقدامی بایدانجام دهم جهت بهبود این وضع .وبامتخصص چه رشته ای باید درارتباط باشم دراین مورد؟ دکترمتخصص پوست یا دکترمتخصص آلرژی باتشکر

دکتر پرستو خسروانی :

با سلام،با توجه به توضیحات شما بنظر می رسد مبتلا به کهیر هستید و بهتر است جهت انجام آزمایشات مربوطه و درمان و دریافت توصیه های لازم جهت پیشگیبری به متخصص پوست مراجعه کنید. [1399-12-21]

پاسخ سوال پزشکیکهیر متخصص پوست

آدرس مطب : شهرکرد ، خیابان فردوسی ، حدفاصل چهارراه مولوی و چهارراه فردوسی ، مجتمع پالادیوم ، طبقه دوم
تلفن : 32263360 - 038

بلفاروپلاستی یا لیفت پلک چیست؟

شناخت ویروس زگیل تناسلی

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

از بین بردن اسکار یا جای زخم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

کاربرد سی تی اسکن در تشخیص بیماریهای مغز و اعصاب

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

نقش اسید آلفالیپوئيک در ورزشکاران

چربی های اشتباه می خورید ؟

کدام معیار مهمتر است ؟

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

نقش لبنيات بر سلامتي

قرص فیناستراید برای درمان ریزش مو مؤثر است؟