سلام دکتر من دچار ریزش مو ارثی هستم الان بیست دو سالمه از هیجده سالگی دچار ریزش مو شدم از همون اول درمان را شروع کردم ماینوکسیدیل وفینپشیا ولی فایده نداشت ماینوکسیدیل ریزش را شدید و کف سرم پوسته پوسته میشد قطع کردم الان ریزش مو دارم شدید. فینپشیا را دارم استفاده میکنم در کنارش مزوتراپی هم انجام بدم .ایا تاثیری داره . ونتیجه میده انجام بدم .ممنون میشم راهنمایی کنید

دکتر لادن ناظمی :

درود و ادب . دوست عزیز ریزش موی ارثی همانگونه که گفتید استفاده از فینپشیا و ماینوکسیدیل به طور مرتب است . اما روشهایی همچون PRP و مزوتراپی کمک به تقویت موهای شما میکند وکمک به رویش مجدد اما نباید از آنها توقع زیادی داشت.این درمان ها کمک به بهبود اوضاع میکند نه درمان کامل آن. [1400-11-25]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل پی آر پی مو مزوتراپی مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111
تلفن : 32240913 - 031

لیزر کل بدن چند جلسه است و چند دقیقه طول میکشد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

انواع بیماری های گوش و حلق و بینی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

آسیب های ورزشی در دوچرخه سواری

گره تیروئید چیست؟

آرتروز مفاصل چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

لیفت شقیقه با ژل چگونه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

7 ورزش برای زانو درد همراه با اضافه وزن

گیر افتادن عصب اولنار چیست؟