سلام. خانم دکتر من بیماری پسوریازیس دارم از بچگی ولی فکر می کنم خفیف باشه چون فقط روی ارنج و زانوم دارم واز پماد ترکیبی استفاده کردم خیلی بهتر شده . چند سال پیش روی صورتم یه جوش زده بود و من کندمش و لکش روی صورتم مونده، با لکه بر رفع نشد میخوام لیزر انجام بدم. سوالم اینه که لیزر باعث تحریک پوستم نمیشه که از جای لک صورتم پسوریازیس عود کنه. کدوم دستگاه بهتره برای اینکار

دکتر لادن ناظمی :

درود و ادب . دوست عزیز پسیوریازیس در نواحی که فشار روی آنهاست یا دچار تروما می شود ایجاد می شود .مثل آرنج ، زانو ، کنار پا و ... اما برای اینکه به سوال شما بشود پاسخ داد نیاز به معاینه و ویزیت پزشک دارید . [1400-11-25]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111
تلفن : 32240913 - 031

تست عملکرد غیر طبیعی کبد با سونوگرافی

مزوژل ضد لک چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

علت بیماری دوقطبی چیست و درمان آن کدام است ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

چطور بفهمیم به آب مروارید چشم مبتلا شدیم؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سونوگرافی ان تی چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

دلایل احتمالی ابتلا به درماتیت و انواع درماتیت

علت ایجاد شوره سر و درمان آن

تغذیه درست در این روزهای آلوده