با عرض سلام و وقت بخیر من پسری هستم 32 ساله که مدت 2سال است به بیماری مبتلا شده ام که هرقسمتی از پوست بدنم در معرض نور خورشید قرار گیرد بلافاصله پوستم ملتهب و قرمز می شود و کهیر میزند. داروهای مختلفی طی این دوسال تجویز شده و مصرف کرده ام از جمله تلفست، آزارام، لتیزن، زادیتین، رانیتیدین، آمپول دپومترول ولی تاثیری بر روی بهبود بیماری نداشته است . لطفا راهنمایی کنید که آیا راه ذرمان قطعی وجود دارد؟ اصلا منشا این بیماری از چیست؟ آیا بهبودی صورت میگیرد تشکر

دکتر لادن ناظمی :

درود و ادب . شما مبتلا به solar urticaria یا کهیر افتاب هستند . منشا این بیماری مشخص نیست . درمان به صورت درمان علامتی است . یعنی کنترل علائم ممکن است با افزایش سن این بیماری تشدید شود و یا بهبود یابد . این بیماری در اوایل فصل بهار و تابستان تظاهرات شدید تری دارد . بهترین راه پیشگیری است . استفاده از ضدآفتاب و پوشاندن پوست بهترین راه کنترل این بیماری است . [1400-11-27]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب کهیر

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111
تلفن : 32240913 - 031

حركات روده بعد از مرحله حاد آسیب نخاع

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان ورزشی قوز پشت یا کیفوز

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

رژیم غذایی در بیماران خارش دار

انواع عمل های جراحی زیبایی سینه چیست؟

درباره اختلال رابطه جنسی دیسپارونی چه می دانید؟

سونوگرافی تعیین جنسیت جنین

راهنمای دارا شدن موهایی زیبا و براق

باورهای غلط درباره سفید شدن موها

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

علل و عوامل ایجاد آسم در کودکان چیست ؟

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]