سلام خانم دکتر.میسلار برای تمیز کردن پوست خوبه یا پن؟لطفا یه پن روشن کننده و مرطوب کننده واسه ی پوست حساس بهم معرفی کنید

دکتر مهین عباسپور :

سلام دوست عزیز. میسلار جهت پاک کردن آرایش استفاده میشود ولی بعد از استفاده نیاز به شستشو صورت احساس میشه. شوینده مناسب پوست بهتر است توسط پزشک انتخاب شود. پن cream soft کاپوس محصول کشور آلمان [1398-02-23]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، بلوار آفريقا ، بالاتر از چهارراه جهان كودک ، خیابان پديدار ، ساختمان شهروز ، طبقه 6
تلفن : 88661062 - 021

علت و درمان فتق کشاله ران چیست؟

لیفت با نخ چقدر دوام دارد

آیا کک و مک درمان می شود؟

سونوگرافی جهت تشخیص آسیت شکم

عارضه ی اپیسپادیاس چیست؟

مکمل درمانی در دیابت

تکرر ادرار نشانه چيست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

بیماری نقرس

تاثیر ال آرژنین در اختلال نعوظ آقایان