سلام و عرض ادب خدمت شما خانم دکتر لطفا میشه یکی دوتا شامپو واسه درمان نگهدارنده درماتیت سبورئیک معرفی کنم که شما به بیماراتون دادین و موثر بوده و هفته ای چندبار استفاده بشه؟ممنونتون میشم پاسخ بدین

دکتر مهین عباسپور :

سلام شامپوی کتوکونازول در موارد فعال بیماری درماتیت هفته ای یک تا دو بار و در موارد نگهدارنده شامپوهای مخصوص پوست چرب مثل شامپوی گزنه کلولارن بعنوان شامپوی خارجی و یا شامپوی ایرانی سریتا مخصوص موی چرب [1398-02-30]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، بلوار آفريقا ، بالاتر از چهارراه جهان كودک ، خیابان پديدار ، ساختمان شهروز ، طبقه 6
تلفن : 88661062 - 021

تغذیه و بیماری های دهان و دندان ( قسمت اول)

کودکان وکنجکاویهای جنسی -قسمت سوم

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

ساک حاملگی کلابه و سایز آمبریو کوچک یعنی چه؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان اسکار آکنه با لیزر

مواد مغذی موثر بر رشد

اشتغال

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

با چه روشهایی میتوانیم شادابی پوست را حفظ کنیم؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]