صورتم چربه و اگر شسته شود مدام حالت خشکی پیدا میکنه چه تغذیه و راهی پیشنهاد میکنید

دکتر مهین عباسپور :

سلام .در فصل گرما چربی پوست تشدید میشود که امری طبیعی است و بخاطر داشته باشید که شستشو ی صورت بیش از دو بار در روز جایز نیست برای بهتر شدن چربی پوست از شوینده های مخصوص صورت و مناسب پوست چرب استفاده کنید. مرطوب کننده مخصوص پوست چرب نیز تهیه کنید [1398-03-13]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، بلوار آفريقا ، بالاتر از چهارراه جهان كودک ، خیابان پديدار ، ساختمان شهروز ، طبقه 6
تلفن : 88661062 - 021

مراقبت های بعد از کانتوپلاستی یا چشم گربه ای

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

دستاورد جدید محققان در درمان وزوز گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

اصول تغذیه ای برای بیماران آلزایمری

روش های پیوند مو

علت و علائم ضایعه پوستی مولوسکوم

بیماری فیبروکیستیک پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مهمترین روشهای درمان استریا کدامند؟

ورزش برای درمان گرفتگی گردن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کاشت ابرو در چند جلسه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]