با سلام و خسته نباشید نواحی زیر بغل پشت گردن و جلو گردن را ۶ جلسه لیزر انجام دادم زیر بغل بعد از دو جلسه به صورت کامل موها از بین رفتن ولی الان دوباره موها شروع به رشد کردن همچنین جلوی گردن یک قسمت حدود یک چهارم موها از بین رفته و بقیه همچنان مو دارند لازم بذکر سه جلسه اول با یک دستگاه و سه جلسه دوم را با یک دستگاه دیگه لیزر انجام دادم الان نمیدونم که ادامه بدم یا اینکه با دستگاه دیگه ای انجام بدم ممنون از راهنماییتون

دکتر مهین عباسپور :

سلام اگر تعدادجلسات را تکمیل کنید حداقل 60 درصد موها از بین میرود. شش جلسه با فواصل یک ماه و در ادامه حداقل چهار جلسه با فواصل دو ماه پیشنهاد میشود . میزان جوابدهی و رضایت افراد متفاوت هست ولی هیچکس صد در صد جواب نمیگیرد. سالیانه دو سه جلسه لیزر را انجام دهید تا رشد موهای زاید کم شده نیز کنترل شود. به مرکزهای لیزر معتبر مراجعه کنید . الکساندرایت بهترین لیزر موجود است نه اینکه بقیه دستگاه خوب نباشند کیفیت ها متفاوت است و البته مهارت اپراتوردستگاه نیز مهم است [1398-03-20]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، بلوار آفريقا ، بالاتر از چهارراه جهان كودک ، خیابان پديدار ، ساختمان شهروز ، طبقه 6
تلفن : 88661062 - 021

کاشت ابرو به روش FUT یا پیوند واحد فولیکولی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

دلایل انجام سونوگرافی کبد

نقش بور در ورزشکاران

آسیب شناسی گفتار و زبان در کم شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

تغذیه وطب مکمل در درمان سردرد سینوسی

درمان تنبلی چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

بیماری نقرس

نحوه شروع و ادامه غذا های کمکی

دکتر ایرج حق شناس [ فوق تخصص بیماریهای نوزادان ]

بارداری ماه اول برای پدران

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]