با سلام پسری28 ساله هستم پنج روز پیش موهای ناحیه شکم وسینه و کمرم را با دستگاه اسکلپیون مدیواستار لیزر کردم فقط یک جلسه انجام دادم و از همون روز اول موها شروع به ریزش کرد تا الان ادامه داره ولی الآن پشیمون شدم از لیزر کردن و نمیخوام موهای بدنم از بین برن و میخوام باقی بمونند. میخواستم بدونم چیکار باید انجام بدم که موها برگردند؟آیا موهای ریخته شده برمیگردند؟استفاده از آلپسین یا ماینوکسیدیل تاثیری داره؟و اینکه با یک جلسه لیزر امکان داره همه موها بریزند و دیگه در نیایند؟و ریشه موها کاملا نابودبشن

دکتر مهین عباسپور :

سلام با یک جلسه لیزر اتفاق خاصی نمیوفته و موهای ریخته شده به مرور برمیگردند [1398-07-07]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، بلوار آفريقا ، بالاتر از چهارراه جهان كودک ، خیابان پديدار ، ساختمان شهروز ، طبقه 6
تلفن : 88661062 - 021

بیماری سیستیک فیبروزیز Cystic fibrosis یا سی اف چیست ؟

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

تفاوت مولوسکوم و زگیل تناسلی

در سونوگرافی NT جنین بیمار چگونه دیده می شود ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آیا اشعه ماموگرافی زیان آور است؟

پی آر پی (PRP) صورت چیست و چه عوارضی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

عوارض داروهای گیاهی

درمان لاغری صورت

نمونه برداری از پستان به چه دلیلی انجام می شود؟