با سلام من در هفته 6 بارداری هستم و موقع حمام کردن و شیتن با صابون دچار سوزش شدید دهانه رحم میشوم، آیا برای جنین خطر دارد؟ استفاده از روغنهای گل سرخ، بادام تلخ، فندق و از این قبیل برای چرب کردن سینه و شکم مشکلی ایجاد نمی کند؟ باتشکر؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، خیر شستشو با صابون ضرری برای جنین ندارد ولی می تواند ph واژن را به هم زده و شانس بیماری ها را به ددلیل به هم خوردن تعادل باکتریهای مفید این ناحیه به هم بزند بنابراین از شستشوی زیاد با اب و صابون خودداری کنید. روغنهایی که ذکر کرده اید نیز ضرری ندارند ولی هرکدام خاصیت خودشان را دارند باید براساس این خاصیت مصرف شوند. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیبارداری واژینال

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

کنترل چاقی و افزایش وزن در کودکان

سنجش تومور مارکرها برای تشخیص سرطان سینه

تخمک اهدایی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان هیدروسل

شاداب و سلامت نگهداشتن موها در تابستان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

گونه گذاری دائمی با تزریق چربی

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

آفتاب گرفتن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

ترس هاي طبيعي و لازمه دوران رشد کودکان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

چگونه از پوست های چرب مراقبت کنیم ؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]