سلام دکتر چند وقتی هست در طول روز موقع نشستن یا دارز کشیدن برای چندین ثانیه قلبم هم سریع هم محکم مزنه بعده چند ثانیه دوباره عادی میشه تشخیص شما چی میتونه باشه

دکتر علی حبیبی فر :

باسلام باید نوار قلب شما دیده شود و در صورت نیازبعد ازآن اکو و مراحل تشخیصی دیگر نیز انجام شود تا بتوان نظر قطعی داد . [1397-09-01]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، فلکه دوم صادقیه ، خیابان آیت الله کاشانی ، جنب پارک یاران ، ساختمان باران ، پلاک 222
تلفن : 46100250 - 021

معرفی بوتاکس زئومین XEOMIN آلمان

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

درمان اسکار آکنه با لیزر

تزریق ژل چه کاربردهایی دارد؟

پیچ خوردگی بیضه

بی اختیاری ادرار چیست

آیا سونوگرافی سیستیت را نشان می دهد؟

شروع انتی کواگولانت پروفیلاکسی در کودکان بستری مبتلا به کوید

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

هیستروسونوگرافی چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آیا تغییر رنگ چشم امکان پذیر است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]