وقت بخیردرشهریور مسموم شدمو اسهال و حالت تهوع که چیری بالا نمیاوردم و فقط معده ام به قفسه سینم فشار وارد میکردکه با دارو خوب شد دوروز بعدش ساعت چهار صبح و دو روزبعد ساعت 12درد به قفسه سینم وارد شد با درد فک و دندون حمله قلبی بودرفتم و بستری شدم بعد چند روز اسپرین وکارودیلول و لیزینوپریل برام نوشت.اولاش فقط ازمایش خونم مشکل داشت ولی تا روز اخر اکو و نوار سالم بوددکترمیگفت برم اسکن قلب وانژیوگرافی تامشخص بشه.تپش قلب و سردی دستها هم دارم.چون ازمایشام خوب بوده و شهرستان هستم و راهم دوره لازمه برم؟

دکتر علی حبیبی فر :

باسلام حتما نیاز به پیگیری های بعدی وجود دارد . پزشک متخصص شما با توجه به نوار قلب و اکوی شما تشخیص خواهند داد که نیاز به چه مراحل تشخیصی و درمانی بعدی دارید. حتما مراجعه نمایید [1397-09-01]

پاسخ سوال پزشکیمسمومیت اسهال تهوع

آدرس مطب : تهران ، فلکه دوم صادقیه ، خیابان آیت الله کاشانی ، جنب پارک یاران ، ساختمان باران ، پلاک 222
تلفن : 46100250 - 021

جراحی ایمپلنت به روش دیجیتال

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

رژیم غذایی بعد از زایمان

ماینوکسیدیل درمان ریزش مو

کم خوابی

نقش میدان های مغناطیسی در زندگی انسان

جوانسازی پوست با آر اف فرکشنال

انواع اگزمای پوست و راهکارهای تشخیص و درمان اگزما

فیستولوگرافی چیست و چه مزایایی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ورزش درمانی در درمان پوکی استخوان