بررسی خواص سبزی والك
شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]آدرس وب سایت : www.pezeshkonline.irوالک
نوعی سبزی صحرایی است که از مناطق کوهستانی برداشت میشود.
برگهای آن نواری شکل و دارای یک پیاز کوچک و گل است.
برگ و پیاز آن خوراکی، اما گل آن تلخ و در غذا استفاده نمیشود.
خواص خام آن بیشتر از پختهاش است و از آن در کوکو، سبزی پلو، آش و... استفاده میشود.
این سبزی سرشار از ویتامینهای A، B، C و املاح معدنی منگنز، روی، گوگرد و کلسیم است.
درباره این موضوع مطالب دیگر را هم مطالعه نمایید
دکتر پارسا نوایی [ پوست ، مو و زیبایی ]
اقدامات قبل از بارداری (2)دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ] تفاوت بین بوتاکس و فیلر چیست؟دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ] درد زانو با علل خارج از زانودکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ] بریس PTB چیست و چه کاربردی دارد؟دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]
گروه نرم افزاری پزشک آنلاین | مجری پروژه های مبتنی بر وب در حوزه سلامت و بهداشت