یازده راز کینوا
کینوایکی از محبوب ترین غذاهای سالم در جهان است.یازده مزیت سلامت اثبات شده کینواعبارتند از:
راز اول
1. بسیار مغذی
مواد مغذی موجوددر ۱ فنجان (۱۸۵ گرم) کینواپخته شده :
پروتئین : ۸گرم .
فیبر : ۵ گرم.
منگنز : ۵۸ درصد از RDA.
منیزیم : ۳۰٪ از RDA.
فسفر : ۲۸ درصد از RDA.
فولات : ۱۹ درصد از RDA.
مس : ۱۸٪ از RDA.
آهن : ۱۵ درصد از RDA.
روی : ۱۳ درصد از RDA.
پتاسیم : ۹ درصد از RDA.
بیش از ۱۰٪ از RDA ویتامین B1، B2 و B6 است.مقدار کمی کلسیم، B3 (نیاسین) و ویتامین E
ارزش غذایی کینوا در هر ۱۰۰ گرم
منبع:بانک اطلاعات غذایی USDA
راز دوم
2. حاوی ترکیبات کورستین و کامفرول
کینوا شامل مولکول جالب به نام فلاونوئیدها است، که آنتی اکسیدان گیاهی هستندواثرات مفیدی بر روی سلامت دارند.دو فلاونوئید که به خصوص به خوبی مورد مطالعه قرار گرفته اند کورستین و کامفرول هستند، کهبه میزان بسیار زیادی در کینوایافت می شود.در واقع، کورستین موجود درکینواحتی بالاتر از غذاهای پر کورستین معمولی مانند زغال اخته است.
رازسوم
3. سرشار از فیبر
در هر ۱۰۰ گرم کینوا،بین ۱۰ تا۱۶ گرم فیبر وجود دارد. (برابر ۱۷-۲۷ گرم در هر فنجان) که بسیار بالا است، و بیشتر از دو برابر بسیاری از دانه ها و غلات است .حدود ۲٫۵ گرم در هر فنجان (یا ۱٫۵ گرم در هر ۱۰۰ گرم) از آن فیبر محلول است که بسیارمناسب و معقول است.مطالعات متعدد نشان می دهد فیبر محلول می تواند به کاهش سطح قند خون کمک کند، باعث کاهش کلسترول می شود، باعث افزایش احساس سیری می شودو به کاهش وزن کمک می کند.
ادامه دارد....
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه،پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی ،و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.