یک مطالعه که در مجله Journal of Medicinal Food چاپ شده، نشان میدهد که رژیم غذایی شامل کینوا به مدیریت دیابت نوع ۲ و فشار خون بالا کمک می کند.انجمن دیابت آمریکا نیز توصیه می کند، دانه هایی با ارزش غذایی بالا برای تأمین کربوهیدات خود استفاده کنیدو کینوا در این بین انتخاب خوبی است.به طور کلی، یک سوم فنجان کینوا پخته شده به عنوان یک وعده کربوهیدرات، یا حدود ۱۵ گرم کربوهیدرات برای افراد مبتلا به دیابت مناسب است.
رازهفتم
1. سرشار از مواد معدنی مهم مانند آهن و منیزیم
در رژیم غذایی مدرن شاهد فقدان بسیاری از مواد مغذی هستیم.این امر به ویژه دربرخی مواد معدنی، مانندمنیزیم ، پتاسیم، روی و برای زنان آهن مشهود است.جالب توجه است، کینواسرشار ازهر ۴ مواد معدنی نامبرده به خصوص منیزیم ، با داشتن حدود ۳۰٪ از RDA در یک فنجان می باشد .مشکل این است که کینواشامل ماده ای به نام اسید فیتیک است ، که می تواند به این مواد معدنی متصل شده و باعث کاهش جذب آنها شود.با این حال، با خیس کردن کینواقبل از پخت آن، شما می توانید محتوای اسید فیتیک را کاهش دهید و جذب این مواد معدنی قوی تر می شود.
راز هشتم
2. دارای اثرات مفیدی بر سلامت متابولیک
با توجه به میزان بالایی از مواد مغذی مفید، مصرف کینوامی تواند به بهبود سلامت متابولیک منجر شود.
مطالعات نشان می دهد استفاده از کینوابه جای نان و پاستا به طور قابل توجهی باعث کاهش سطح قند خون، انسولین و تری گلیسرید میشود.
راز نهم
3. سرشار از آنتی اکسیدان
آنتی اکسیدان ها موادی هستند که رادیکال های آزاد را خنثی می کنند و به مبارزه با پیری و بسیاری از بیماری ها کمک می کنند.یک مطالعه در مورد آنتی اکسیدان ها با۱۰ ماده غذاییشامل ۵ نوع غلات، ۳ نوع شبه غلات و ۲ نوع حبوبات مشخص کردکینوابالاترین محتوای آنتی اکسیدانی در ۱۰ نوع را دارد.
راز دهم
4. کمک به کاهش وزن
برایکاهش وزن، ما نیاز به دریافت کالری کمتری داریم.مشخص شده است که خصوصیات خاصی از غذاها ، یا با افزایش سوخت و ساز بدن (افزایش کالری خروجی) یا کاهش اشتها (کاهش کالری ورودی) می تواند این فرایند را تسهیل کند.جالب توجه است، کینوابا پروتئین بالادارای خواصی است که می تواند منجر به هر دو افزایش متابولیسم و کاهش اشتها به طور قابل توجهی شود.
مقدار زیاد فیبر موجود در کینوا نیز با افزایش احساس سیری، درخوردن کالری کمتر به شما کمک کند.واقعیت این است که کینواشاخص گلیسمی پایین دارد که یکی دیگر از ویژگی های مهم است، وانتخاب چنین مواد غذایی باعث می شودمصرف کالری کاهش یابد.
ادامه دارد....
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه،پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی ،و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.