کلم بروکسل، کلم بروکلی، چغندر، اوه! نه انقدر سریع و با اکراه از این سبزیجات نگذرید. استفاده از روش متفاوت در پخت سبزیجات میتواند نظرتان در مورد بعضی از آنها را به کلی تغییر دهد و شاید دوست داشته باشید دوباره و دوباره از آن نوع سبزیجات استفاده کنید. در این مقاله سعی داریم به شما بیاموزیم سبزیجات را با سبکی متفاوت آماده ی خوردن کنید تا برایتان دلپذیر تر شود.
جوانه بروکسل
چرا باید جوانه بروکسل بخورید: هر فنجان از این جوانه های کلم تنها دارای38 کالری هستند. جوانه بروکسل سرشار از فیبر و همچنین پیشگیری کننده از انواع سرطان نیز هست. چرا بدتان می آید: یکی از دلایلی که باعث میشود برخی از جوانه بروکسل بدشان بیاید بوی گوگردی است که این گیاه دارد. جوشاندن آن باعث میشود حالتی لزج بگیرد و مقداری از مواد مغذی خود را به آب بدهد. خوشمزه اش کنید: جوانه بروکسل را کباب کنید و با دیگر غذاها ترکیب کنید. جوانه را به دو نیم تقسیم کنید سپس روی آن ترکیبی از سیر و روغن زیتون بمالید و کباب کنید.
بروکلی
چرا باید بروکلی بخورید: بروکلی یکی دیگر از اعضای خانواده کلم است. این سبزی سرشار از ویتامین C و فیبر است. یک فنجان کلم بروکلی تنها 33 کالری دارد. چرا بدتان می آید: وقتی بروکلی را خام میخورید طعمی کاملا خشک دارد. همچنین باید مراقب بود زیادی پخته نشود چون باز هم طعمی دلچسب پیدا نخواهد کرد. خوشمزه اش کنید: اگر میخواهید بروکلی طعمی متعادل داشته باشد بعد از اینکه برای دو تا سه دقیقه آن را جوشاندید در آب سرد قرارش دهید. این کار کمک میکند بروکلی تردی خود را حفظ کند. با این کار حتی مطمئن میشوید مواد مغذی بروکلی از آن خارج نمیشود. بعد از آماده شدن بروکلی میتوانید آن را با دانه های سویا برای دریافت فیبر بیشتر و یا آبلیمو میل کنید.
ادامه دارد ...
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی ،و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.