استفاده از روش متفاوت در پخت سبزیجات میتواند نظرتان در مورد بعضی از آنها را به کلی تغییر دهد و شاید دوست داشته باشید دوباره و دوباره از آن نوع سبزیجات استفاده کنید. در این مقاله سعی داریم به شما بیاموزیم سبزیجات را با سبکی متفاوت آماده ی خوردن کنید تا برایتان دلپذیر تر شود.
گل کلم
چرا باید کلم بخورید: کلم سرشار از ویتامین C است حتی بیشتر از نیاز یک روز بدن. همچنین دارای مقدار زیادی آب است که باعث تامین آب بدن میشود. فراتر از اینها مواد مغذی موجود در کلم باعث پایین آمدن کلسترول و کاهش خطر بروز سرطان نیز میشود. چرا بدتان می آید: گل کلم جوشانده شده خیلی نرم میشود و طعمی شیرین پیدا میکند همچنین بوی آن برای بعضی ممکن است خوشایند نباشد. خوشمزه اش کنید: کباب کردن گل کلم باعث میشود عطر و طعمی شیرین پیدا کند و بافتش خامه ای شود. میتوانید از شیوه ای دیگر نیز استفاده کنید، گل کلم را در روغن زیتون سرخ کنید و سپس به آن سس گوجه، زردچوبه و گردو اضافه کنید.
چغندر
چرا باید چغندر بخورید: چغندر سرشار از آهن، فیبر، فولات و پتاسیم است. همچنین دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان ضد بیماری است. چرا بدتان می آید: چغندر حاوی ژئوسمین است که در کپور و گربه ماهی نیز یافت میشود، به همین خاطر طعمی مانند خاک دارد. به همین دلیل متاسفانه چغندر زیاد خوش طعم نیست. این ترکیب بیشتر در پوست چغندر های تازه متمرکز است. به همین خاطر باید ابتدا پوست چغندر را جدا کنید. خوشمزه اش کنید: بعد از اینکه پوست چغندر را جدا کردید کمی به آن روغن زیتون بمالید و مانند سیب زمینی کباب کنید. میتوانید ترشی چغندر که دارای بافتی ترد است را امتحان کنید. وقتی ترشی چغندر با ترکیبی از سرکه، شکر و ادویه جات درست شود طعمی ترش وشیرین به خود میگیرد.
ادامه دارد ...
سئوی سایت راه کاری است که با استفاده از آن می توانید در فضای وب دیده شوید. ما می توانیم سایت شما را در جستجوی پررقابت ترین کلمات کلیدی مدنظرتان، به اولین صفحه گوگل منتقل نماییم. گروه نرم افزاری پزشک آنلاین آماده ارائه خدمات طراحی وب سایت و بهینه سازی نرم افزاری و محتوایی پزشکان می باشد. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.