استفاده از روش متفاوت در پخت سبزیجات میتواند نظرتان در مورد بعضی از آنها را به کلی تغییر دهد و شاید دوست داشته باشید دوباره و دوباره از آن نوع سبزیجات استفاده کنید. در این مقاله سعی داریم به شما بیاموزیم سبزیجات را با سبکی متفاوت آماده ی خوردن کنید تا برایتان دلپذیر تر شود.
بامیه
چرا باید بامیه بخورید: فیبر نامحلول موجود در بامیه باعث جلوگیری از یبوست میشود. بامیه همچنین منبعی غنی از ویتامین B6 و فولات میباشد. چرا بدتان می آید: بسیاری تنها به دلیل اینکه بامیه را به صورت آب پز خورده اند دیگر میلی به خوردن آن ندارند. اگر بامیه بیش از حد پخته شود، به دلیل لعاب پف میکند و حالتی شل به خود میگیرد. خوشمزه اش کنید: میتوانید بامیه را کباب کنید و یا حتی در روغن سرخ کنید تا عطر و طعم بهتری از آن بدست بیاورید. میتوانید بامیه را در روغن زیتون آبلیمو و فلفل سیاره بخوابانید و سپس به مدت5دقیقه گریل کنید.
پیاز
چرا باید پیاز بخوریم: پیاز حاوی غلظت بالایی از فلاونوئید است. فلاونوئید یک نوع از پلی فنل است که به عنوان یک آنتی اکسیدان و عامل ضد التهابی عمل می کند. بعلاوه مصرف پیاز باعث کاهش خطر بیماری های قلبی و سرطان نیز هست. چرا بدتان می آید: همه میدانیم پیاز خام طعم و بویی تیز دارد. همچنین برخی نیز به خاطر ترد بودن پیاز آن را به سالاد و یا ساندویچ خود اضافه میکنند، اما بیشتر مردم به خاطر بو و مزه ی پیاز از آن صرف نظر میکنند. خوشمزه اش کنید: اگر پیاز را میپزید از حرارت کم استفاده کنید. بعد از10دقیقه پیاز طعمی شیرین به خود میگیرد.
ادامه دارد ...
سئوی سایت راه کاری است که با استفاده از آن می توانید در فضای وب دیده شوید. ما می توانیم سایت شما را در جستجوی پررقابت ترین کلمات کلیدی مدنظرتان، به اولین صفحه گوگل منتقل نماییم. گروه نرم افزاری پزشک آنلاین آماده ارائه خدمات طراحی وب سایت و بهینه سازی نرم افزاری و محتوایی پزشکان می باشد. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.