پیاز:
پیاز اگر بیرون از یخچال نگهداری شود تا شش هفته دوام میاورد اما اگر داخل یخچال نگهداری شود تا چندین ماه می ماند. اگر پیاز را خرد کردید آن را داخل یخچال نگهداری کنید تا یک هفته دوام بیاورد. مواظب نقاطی که تغییر رنگ داده یا نرم شده است باشید چون ممکن است این نقاط کپک زده باشد و لازم است قبل از استفاده آنها را ببرید و دور بیاندازید. نکته مفید: پیاز ها را در مکانی خشک، خنک و باز نگه داری کنید.
سیر:
سیر کامل و تازه تا شش ماه دوام می آورد اما حبه های سیر تنها یک تا دو هفته دوام می آورند. اگر سیر را خرد شده و داخل بطری خریداری می کنید باید آن را داخل یخچال نگه داشت با این کار سیر دو تا سه ماه دوام می آورد. نقاط قهوه ای یا تغییر رنگ به زرد تیره نشانه ی این است که سیر در حال خراب شدن است. نکته مفید: در مکانی تاریک و سرد نگهداری شود.
لوبیا سبز:
لوبیا سبز تازه را اگر داخل یخچال نگهداری کنید تا10روز دوام می آورد، اما اگر می خواهید آنها را منجمد کنید ابتدا بپزیدشان.بوی ترشیدگی یا ترشح مایع سفید از لوبیا سبز نشانه ی خراب شدن آن است. نکته مفید: داخل یک کیسه پلاستیکی نگهداری شود.
خیار:
خیار تازه و کامل حدود یک هفته دوام می آورد. اگر خیار را قطعه قطعه کردید با نگهداری در یخچال می تواند تا چند روز دوام بیاورد. نقاط نرم و پوست چروکیده نشانه ی خراب شدن خیار است پس با دیدن این نشانه ها خیار را دور بیاندازید. نکته مفید: اگر می خواهید خیار یک هفته یا بیشتر دوام بیاورد خیار تازه بخرید و آن را داخل کیسه اش در یخچال نگهداری کنید.
ادامه دارد ...
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی ،و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.