راهنمای رژیم غذایی فاقد گلوتن
گلوتن چیست ؟ گلوتن نام یکی از پروتئین های موجود در گندم ، چاودار و جو است . وجود این ماده در آرد باعث ایجاد حالت چسب مانند و ورآمدن خمیر می شود .
در افراد مبتلا به بیماری سلیاک وجود این پروتئین در غذا با آسیب زدن به روده منجر به کاهش جذب مواد مغذی ضروری می گردد و اگر این بیماری درمان نشود می تواند باعث کمبود مواد مغذی ، بیماریهایی مانند کم خونی فقر آهن ،کاهش تراکم استخوان ، کاهش وزن و کمبود ویتامین ب و فولات نیز شود .
اگر فرزند شما به تازگی مبتلا به بیماری سلیاک شده ممکن است دارای احساس بدی باشیدباید بدانید که بیماری سلیاک یک اختلال قابل درمان است و آسیب روده ای برگشت پذیر و قابل درمان است .
این مقاله راهنمایی است که به شما کمک می کند که شیوه زندگی فاقد گلوتن را طراحی کنید و مهمترین گام این است که با پزشک متخصص و همچنین یک متخصص تغذیه در ارتباط باشید .
غلات حاوی گلوتن شامل گندم ، چاودار و جو و تمام مشتقات آنها می باشد . جدول شماره یک ، لیستی از غلاتی که باید از خوردن آن اجتناب کرد ارائه شده است . این دانه ها در موادی مانند انواع نان ، ماکارانی ، برشتوک ، کیک ، پیتزا ، پای و کلوچه ها وجود دارند .
جدول شماره 1 :
عصاره مالت سبوس بلغور |
چاودار آرد گندم سبوس دار سمولینا ( آرد مخصوص ماکارانی ) |
گندم نشاسته گندم سبوس گندم |
ادامه دارد ...
طراحی سایت شخصی بستری را برای شما فراهم می کند تا بتوانید با استفاده از آن کسب و کار، محصولات و خدماتی که ارائه می دهید را در دنیای وب معرفی نمایید. شما می تواند ساخت وب سایت خود را به ما بسپارید و در قبال آن به طور چشمگیری با افزایش رتبه سایت خود مواجه شوید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.