گلوتن خانواده ای از پروتئین ها است که در گندم، جو و چاودار وجود دارد. گلوتن یک واژه لاتینی است به معنای چسب ، بخاطر اینکه درمخلوط با آب، باعث قوام و کش آمدن خمیرمی شود. این خاصیت گلوتن به نان کمک می کند تا هنگام پخت پف کند. افرادی هستند که به این پروتئین حساسیت دارند و پس از خوردن غذاهای حاوی گلوتن دچار مشکل می شوند. شدیدترین واکنش به گلوتن بیماری سلیاک است. یکی از اصلی ترین راه های مقابله با مشکل حساسیت به گلوتن پیروی از رژیم غذایی بدون گلوتن و حذف آن از غذاها است.
برنامه ریزی وعده های غذایی فاقد گلوتن :
صبحانه:
-غلات برنج با آجیل ، دانه ها و یا میوه های خشک
-غلات برنج و شیر و میوه های تازه
-میوه و ماست مخلوط
-پنیر و مشتقات پنیر با سیب
-تخم مرغ ، پنیر و املت گیاهی با سیب زمینی سرخ شده
-تخم مرغ
ناهار و شام :
-سیب زمینی پخته با پنیر و سبزیجات
-سالاد با سبزیجات خرد شده ، بادام و یا دانه آفتابگردان و گوشت بدون چربی ( مرغ ، تن ماهی و ... )
-تن ماهی با سبزی های مخلوط و میوه های تازه
-گوشت یا مرغ یا غذاهای دریایی و سبزیجات خرد شده
-گوشت گاو و چیپس ذرت
-گوشت و یا کباب مرغ با برنج
میان وعده :
-کیک برنج و یا نان برنج با پنیر و کره بادام زمینی
-ساقه های کرفس با پنیر خامه ای و کره بادام زمینی
-پودینگ ، بستنی با ماست
-سیب زمینی پخته
-پفیلا
طراحی سایت شخصی بستری را برای شما فراهم می کند تا بتوانید با استفاده از آن کسب و کار، محصولات و خدماتی که ارائه می دهید را در دنیای وب معرفی نمایید. شما می تواند ساخت وب سایت خود را به ما بسپارید و در قبال آن به طور چشمگیری با افزایش رتبه سایت خود مواجه شوید. لطفا جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09128883465 تماس حاصل فرمایید.