لاکتیویا فراتر از سودمند
لاکتیویا یک محصول لبنی خوشمزه است که دارای میلیونها باکتری فعال پروبیوتیکی می باشد. لاکتیویا تنها محصول لبنی حاوی نوعی باکتری فعال پروبیوتیکی به نام لاکتیگوار® است که به طور فعال در بهبود فرآیند گوارش افراد، بهویژه افراد مبتلا به یبوست به صورت موثری مفید است.
نتایج تحقیقات علمی نشان میدهد حدود نیمی از جامعه ایرانی بالخصوص زنان، دچار عارضه عبور و مرور کند مواد غذایی در سیستم گوارش، یعنی یبوست هستند که این مشکل از علتهایی مانند استرس، عادتهای نادرست غذایی، فعالیت و کار زیاد، مشغولیت فراوان، مسافرتهای کاری متوالی و عدم تحرک ناشی میشود. تولید محصول فراسودمند را میتوان گام بزرگی در کمک به بهبود مشکلات گوارشی مصرف کنندگان به خصوص بانوان ایرانی دانست. مصرف محصولات لاکتیویا بهعنوان نخستین و تنها محصول لبنی در ایران که حاوی باکتری پروبیوتیک لاکتیگوار® یا BB12 است، توسط «انجمن تغذیه ایران» نیز توصیه شده است. لاکتیویا را میتوانید هر روز همراه غذای خود بنوشید.
با توجه به اینکه لاکتیویا یک محصول لبنی است، هر شخصی که نسبت به شیر آلرژی یا عدم تحمل لاکتوز دارد، بهتر است پیش از مصرف لاکتیویا با پزشک معالج خود مشورت کند. لازم به ذکر است که لاکتیویا صرفاً یک محصول غذایی است و خواص درمانی و دارویی ندارد. از این رو، این محصول جایگزین داروها و روشهای درمانی نیست و همانطور که مطالعات علمی نیز اثبات کرده، میتواند به صورت طبیعی به تنظیم عملکرد دستگاه گوارش کمک کند. انجمن تغذیه ایران، به عنوان معتبرترین و قابلاعتمادترین انجمن غذایی ایران، با بررسی اسناد و مدارک مرتبط با اثربخشی ماستنوشیدنی لاکتیویا در بهبود گوارش بهصورت طبیعی و با انجام برخی آزمایشهای موردنیاز، سودمندی این محصول را تأیید کرده است و مصرف این محصول را توصیه میکند.
مقایسه ماست نوشیدنی لاکتیویا با دوغ
1.کلسیم بیشتر دریافت کنید
دوغ نوشیدنی سنتی ایرانی است که از رقیق کردن ماست با آب و افزودن نمک و سبزیهای معطر تهیه میشود. درواقع، هنگام تهیه دوغ، نصف لیوان ماست یا کمتر به یک لیوان دوغ تبدیل میشود. درنتیجه با رقیق شدن ماست کلیه املاح و مواد مغذی آن نیز کاهش مییابد. درحالیکه لاکتیویا نوعی ماستنوشیدنی است که با رقیق کردن ماست حاصل نشده است؛ بنابراین لاکتیویا در حجم مساوی به اندازه شیر و ماست، از پروتئین، کلسیم و املاح معدنی برخوردار است. شما با نوشیدن لاکتیویا بهجای دوغ میتوانید مقدار بیشتری کلسیم و پروتئین دریافت کنید.
ادامه دارد .....
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی، و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.