فریب برخی پسوند و پیشوندهای غذایی را نخورید
خیلی راحت می توان قربانی شعارهای بازاریابی مثل رژیمی، کم چرب و غیره شد. اما در واقع اینها تنها، پوششی برای سالم نشان دادن خوراکی های ناسالم است. یک محصول می تواند کم چرب اما پر از قند و سدیم باشد. بنابراین، اگر تصمیم دارید رژیم غذایی سالم را دنبال کنید، توجه به این نکته بسیار مهم است.
1.محصولات کم چرب معمولاً با شکر بسته بندی می شوند تا عطر و طعمشان زیاد شود
هر آشپزی این نکته را می داند که خوشمزگی غذا به میزان چربی آن بستگی دارد. به همین دلیل است که شیرینی های خامه ای و کیک ها و نان های چرب بسیار خوش طعم هستند.
اگر چربی را از ماده غذایی، که به طور معمول آن را داراست، بگیریم، ناچار خواهیم بود چیز دیگری را جایگزین این چربی جدا شده کنیم، تا جایگزینی برای طعم از دست رفته شود. افزودن شکر، علاوه بر دادن ماهیتی شیرین به مواد، باعث افزایش طعم و مزه عناصر در خوراکی ها و نوشیدنی هاخواهد شد.
طبق مطالعات، هم چربی و هم شکر، مغز شما را در جهت تقاضای غذایی بیشتر از آنچه که واقعاً نیاز دارید، تحریک و ترغیب می کند.
2.برخی از فرمول های مارگارین سالم نیستند
نمی توان به راحتی گفت که چربی بسیار بد است. بسیاری از چربی های دارای حلقه (های) اشباع نشده در طبیعت وجود دارند که برای بدن مناسب است. بسیاری از انواع مارگارین قدیمی وجود دارند که با فرمول چربی ترانس بسیار بیشتر از کره ساخته شده اند، این، بدان معنا است که آنها می توانندHDL (کلسترولخوب) شما را کاهش دهند در حالی که در عین حال LDL (کلسترول بد) را افزایش می دهند.
فرمول تهیه مارگارین بارها تغییر کرده است بنابراین، بسیاری از انواع آنها این چربی های فوقالعاده ناسالم را ندارد.
همه انسانها به مقدار مشخصی از چربی در رژیم غذایی خود نیاز دارند تا سالم بمانند، بنابراین گاهی اوقات کره انتخاب بهتری نسبت به مارگارین است. نکته کلیدی، محدود کردن مصرف چربی به مقداری است که بدن بدان نیازمند است و توجه به نوع چربی مصرفی است. ما باید مصرف چربی های اشباع را محدود کنیم و ازچربی های ترانس تا حد امکان بپرهیزیم.
ادامه دارد ...
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون تغذیه، پوست و مو، زنان و زایمان و ... بیابید. همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید.