۷- رنگ زرده نشان دهنده ی کیفیت تخم مرغ است
این جمله در نگاه اول منطقی به نظر می رسد. اما حقیقت آن است که رنگ زرده به رژیم غذایی مرغ بستگی دارد. هر چه رژیم غذایی مرغ ها کاروتنوئید بیشتری داشته باشد، زرده ی تخم آن ها پررنگ تر می شود. اینکه مرغ ها در مراتع چرا می کنند یا در قفس نگهداری می شوند، تأثیری در رنگ زرده ندارد.
ذرت، یونجه، گزنه ی دوپایه و بعضی از دیگر گیاهان، زرده را پررنگ تر می کنند. اگر مرغ بیشتر در قفس نگهداری شود، رنگ زرده ی تخم آن را می توان با افزودنی های غذایی ای مثل کانتاگزانتین تغییر داد. اما تمامی این موارد فقط روی رنگ زرده تأثیر می گذارند (خریداران معمولاً تخم مرغ هایی را ترجیح می دهند که زرده ی پررنگی دارند). کم رنگ بودن زرده به معنای پایین بودن کیفیت یا فاسد بودن تخم مرغ نیست.
۸- زنان باردار نباید تخم مرغ بخورند
بعضی ها فکر می کنند زنان باردار اگر تخم مرغ بخورند، فرزندشان درآینده دچار آلرژی می شود. اما این تصور اشتباه است. تخم مرغ منبع غنی پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و اسیدهای آمینه است. بنابراین به مادران آینده توصیه می شود که در کنار مواد غذایی ای مثل میوه های توت مانند (توت فرنگی، تمشک و غیره)، ماهی، انواع لوبیا و حبوبات، تخم مرغ هم مصرف کنند. فقط باید از خوردن تخم مرغ خام یا نیمه پخته پرهیز شود.
ادامه دارد ...
شبکه پزشک آنلاین در برگیرنده اطلاعات وسیع در حوزه پزشکی می باشد. در این مجموعه می توانید مطالب مفید و مستندی را پیرامون تغذیه، پوست و مو، زنان و زایمان و ... بیابید. همچنین امکان دسترسی به پرسش و پاسخ پزشکی در این حوزه ها را داشته باشید.